Är det fredag? Onödiga fakta blir det iaf!

Jag totalt tappat bort dagarna, noll koll på vad det är för dag idag, har nog kollat fem-sex gånger vilket datum det är.
Är tvärförkyld och kanske mer luddig i huvudet än vanligt. Kommer inte på nåt vettigt att skriva så vet egentligen inte varför jag ens började.
 
Nu var det längesen!!!
 
Dags för lite onödiga fakta:
 
*Didaskaleinofobi är fobi mot att gå i skola*
 
*Anledningen till att Ben &Jerry's glasser har stora bitar i sig är för att medgrundaren Ben Cohen inte kan känna lukter (och lukt och smak är ju rätt nära besläktade) trots sitt handikapp så insisterade han på att vara smaktestare, därav de större bitarna*
 
*När du ser någon attraktiv så utvidgas dina pupiller*
 
*En man räddade ett nyfött barn som dumpats i en container, han fick senare veta att det var hans barn*
 
*En flygkapten och hans copilot måste äta olika maträtter, för är maten dålig så blir bara en av dem sjuk, förhoppningsvis*
 
*96% av världens alla traditionella karuseller (med hästar eller dylikt) har försvunnit*
 
*Bubbelplast var egentligen menat att vara en ny 3D-tapet*
 
*Usa har bara en mörkhyad miljardär, och det är såklart Oprah Winfrey*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iaf en annan sak, vi har alla olika åsikter, låt oss ha det! Min åsikt kanske inte är den rätta i dina ögon men den är MIN åsikt! Börja inte hota och få översittarfasoner bara för att du varit med "längre" och tror att du vet allt för att det var si och så en gång. Jag förlitar mig på fakta och statistik, och sedan tycker jag inte att man ska dra alla över samma kam, bara för att en individ gör si eller så, så definierar den väl inte hela sin stam/familj/ras eller? Ja en person skrev så på internet, du håller inte med, done! Gå vidare och acceptera att vissa tycker att allt och alla har ett syfte och finns av en anledning och inte bör diskrimineras/hatas på grund av en sak som möjligen kan hända... Jisses vad jag lindar in vad jag egentligen vill säga men jag känner mig så snäll idag (trots alla julelaka människor som inte lyssnat eller låtit en prata till punkt på Coop)

Elavbrott

Har varit utan ström sedan i torsdags på grund av Ivar, den kom tillbaka i några timmar för att sedan försvinna när jag stod i duschen. Ramlade också när jag skulle ut ur bilen, slog svanskotan nåt så ordentligt.
 
Idag när jag vaknade första gången vid 6 så var den fortfarande borta, men vid tio-tiden var den tillbaka tack och lov.
 
Sedan förundras jag hur folk kan bete sig hur som helst när de sitter bakom en dataskärm.
Om de skriver en omogen skitgrej och någon reagerar med att skriva ett välformulerat meddelande tillbaka och sedan börjar den personen förolämpa tillbaka och ge sig på privatliv och personer i dess närhet. Såna människor får mig att må illa, man får absolut inte säga nåt de inte håller med om för då blir de förbannade och man får höra en massa skit och de snackar en massa skit till folk omkring som man får höra senare.
 
Facebook borde ha ett skitsnack-filter. Att angripa med elakheter om en persons "tillkortakommanden" tyder på dumhet enligt mig och jag beblandar mig inte med dem som inte kan "bråka" på ett civiliserat sätt. 
 
Att ta till nävarna sedan när orden inte räcker till är inte heller okej, kan du inte vinna ett argument på ett rättvist sätt så har du förlorat allt redan innan du börjat prata. Skitsamma om du har en bra poäng eller inte, kan du inte formulera dig så ska du ite ge dig in i kampen...
 
Ibland kan jag bara bli så trött på folk.... Jisses..

header typ...