Aloe Vera drycken!

Hittade av en slump denna dryck då jag bestämde mig för att äta lite bättre och var och kollade på aloeprodukter på den "nyttiga" hyllan på Ica maxi.

 
Första klunken var fruktansvärd, det är ju aloekött i den så konsistensen var ju lite läskig och kändes som slime, men när den är välkyld  och man känner sig sugen på någon dricka så är den ett super alternativ, och min mage lugnar ner sig väldigt snabbt om jag dricker den till eller efter en måltid.
Den innehåller 50% aloe sedan är den sötad med fruktsocker och honung. En verkligt söt smak men utan den där känslan av att tänderna blir sträva och ingen kemisk eftersmak i munnen. 
 
Jag har druckit denna lite nu och då i över en vecka och jag tycker den är suverän, jag känner mig piggare, man får en fräsch känsla när man druckit den (även om man har ätit en rätt kraftig och tung middag) Smakade lite dricka när jag hälsade på morfar, men det var så sött och det enda jag var sugen på var just detta underbara aloe vera vatten :).
 
Jag såg idag att den säljs på Wayne's coffee, dock mycket dyrare. På ica maxi kostar en flaska 17,90 kr och på Wayne's kostar den 35 kr, jag skulle nog köpa hinkvis av den ändå om den kostade så mycket i affär.
Det enda som är synd är att den kommer från Sydkorea, man hade ju kanske hoppats att den kom från nåt ställe lite närmare ur miljösynpunkt, men just nu är jag bara glad att jag har hittat något som jag kan konsumera hur mycket som helst!
 
 
En annan dryck som jag fastnat för, dock med lite mer socker i är festis remix A med smak av äpple, gul kiwi och gurka. Hur god som helst! Men den måste drickas iskall, ljummen festis var ingen hit haha. Snygg förpackning och den känns bättre än att dricka en vanlig kolsyrad dryck, även om jag är medveten att sockerhalten nog är rätt lika. Skiva ner lite gurka och den blev så mycket fräschare, en lyckad mix!
 
 
Haha har jag blivit en sån som sitter och gör reklam för saker helt plötsligt? Kanske, jag gör det när det finns saker som förtjänar uppmärksamheten! 
 
Det blir tyvärr inga onödiga fakta idag heller då jag inte hittar något roligt eller intressant alls :/
Nåja ni har ju i alla fall fått lite smygreklam för aloevatten och festis, vad mer kan man begära liksom haha.
 
Nu ska jag se alla program som jag missat då jag har haft fullt upp med att titta på en massa top chef avsnitt. 
Ha det!
 
 
 
 

Meh....

Sitter och ser på top chef, blir så hungrig fast jag nyss ätit.
 
Har haft en skön helg, var och spelade laserdoom med Tim, Andreas, Daniel och en massa andra snubbar. Jag var enda tjejen och de blev nog lite förvånade av hur grov i munnen jag var haha.
 
Jag har börjat äta bättre, mycket frukt och grönt, slopat kolsyrade drycker och dricker vatten /aloevatten.
Känner mig piggare och min hud käns fräschare.
 
Har haft den där känslan av besvikelse, när folk säger att något är jättebra och att det ska ske en massa saker och sedan några tysta dagar senare får man höra på omvägar att det inte blev så. Och ännu längre fram kommer ett sketet sms med att inget kommer att hända. Vill bort från det, vill få komma till ett ställe där man håller det man lovar och vet vad man gör och inte känner att man måste känna sig rädd för att säga det man tycker eller göra det man vet är rätt. får huvudvärk bara jag tänker på det som har hänt den senaste tiden och jag tappar nu lusten för att skriva...
 
Ska skriva mer om maten och aloevattnet som jag tycker är suveränt men just nu måste jag göra armhävningar eller nåt för att få ut lite av det agg jag känner 
 
Bye bye!
 

Sallad, träningsvärk och onödiga fakta

Har gjort en väldigt god sallad med bland annat rostbiff, fetaost, ruccola,babyspenat, gurka och minimajs. Det var säkert något mer med men det har jag glömt bort då jag redan slukat den och nu sköljer ned den med ett nyttigt glas coca cola. 
 
Träningsvärken beror på att jag tog och tränade lite igår, och lite idag. Har en situps-bräda som jag håller på att nöta och fy vad det känns bra, Ibland (typ tre gånger om dagen får jag något ryck och gör en massa armhävningar också). Önskar att jag hade råd med ett gymkort typ NU, skulle vara så skönt att känna lite mer press på en, är man bara hemma så behöver man ju inte ta i, går man på gym finns det tydligare mål och man blir mer motiverad, så tycker i alla fall jag.
 
Jisses vad det har blåst idag, katerna har varit hispiga och Dixie har bara skakat, jag kände nog att jag också ville gå och gömma mig under sängen! 
Eldade i pannan så det blev jättevarmt, men så snart det brunnit ut så blev det kallt igen och nu sitter jag med vantar och trycker på typ alla tangenter, har  tänt en massa ljus så det är mysigt och så startade jag elelementet så kanske så blir det varmt, om inte annat så får jag gå och lägga mig under termotäcket+ att jag nog tar Dennis täcke också eftersom han fortfarande är i Övik. 
 
Kollar min mail typ en gång i timmen, väntar på nyheter, jag hoppas de är goda! Hoppas hoppas hoppas! Jag skulle bli så glad och det skulle förändra så mycket, åååh vad jag hoppas! 
 
Nej nu tillbaka till tvn, ska lägga in några onödigheter eftersom jag ju vill att någon ska läsa denna blogg iaf haha:
 
* 75% av NFL-spelare är bankrutta ungefär två år efter de har avslutat sin karriär*
 
*Aerosmith har tjänat mer pengar på guitar hero än på sålda skivor*
 
*Nazister gjorde test på människor genom att bara låta dem dricka havsvatten, människorna blev så uttorkade att de började slicka på golven där det nyss blivit moppat i jakt på drickbart vatten*
 
*Serien "the walking dead" har en budget på 2,8 miljoner dollar - Per avsnitt!!!*
 
*En man drunknade på en fest för livräddare, som firade en sommarsäsong utan att någon drunknat*
 
*90% av alla skötbord i Storbritannien testar positivt för spår av kokain*
 
*Gladiatorsvett ansågs som en skönhetsprodukt i det antika Rom*
 
*Det finns en svamp som smakar kyckling*
 
*Ben & Jerry har en officiell smakkyrkogård i Vermont, när de slutar med en smak får den en gravsten där, det finns "zombiesmaker" som då och då kommer tillbaka till liv, men det är oftast bara tillfälligt*
 
*Om du lyssnar noga kan du höra Paul McCartney svära i låten Hey Jude, ungefär vid 2,58*
 
*I Nara (Japan) lever rådjur/hjortar i harmoni med människorna, de är så tama att när du matar dem så bugar de för dig. Vilka artiga djur!*
 
*Det finns en "stad" i Nebraska som bara har en invånare,den heter Monowi och invånaren är en 72-årig kvinna som både är staden borgmästare och driver den enda tavernan. Varje år ger hon sig själv serveringstillstånd så hon kan servera alkohol till förbipassarande människor, och hon drar även av skatt från sig själv för att kunna hålla de 4 gatlyktorna igång*
 
* I en folksaga från Wales berättas det att hundrasen Corgi är det föredragna riddjuret bland älvor*