Gladiatorerna redo? Chipsen redo? Tre..Två..Ett...Fredagsmys!

Sitter med en ansiktsmask och en såndär smärtsam remsa man ska ha på näsan för att ta bort pormaskar och njuter av en aningen för stark jäger/energidryck. Tänkte att jag skule testa och se om jag fortfarande tycker det är lika värdelöst med alkohol, och jovisst det tycker jag också... Så jag kanske gör bäst i att donera den till Dennis som kanske skulle kunna uppskatta den mer än mig ( lättöl i all ära men jag kommer hålla mig till cola och trocadero till den dag jag dör av läskedrycksförgiftning!
 
Det var visst ett tag sedan jag skrev här sist, och vad har hänt? Ja jag har fått jobba lite mer (yay) och så har vi lite hemlighetsmakerier för oss som kommer att berättas när det blir aktuellt ( inte nyhetsprogrammet). Haha dubbelmoral från mig som hatar när folk skriver på sociala medier typ att " åååh jag vill bara dö" eller nåt liknande, och så när någon frågar vad det är, så skriver personen tillbaka "ingenting". Inte för att jag anser att "hemlighetsmakerier" är lika uppseendeväckande som "åh jag dör", men ni fattar poängen va? Plus att jag faktiskt planerar på att berätta, det är bara att det behövs lite mer tankearbete och lite mer "göra"...
 
Snart dags för gladiatorerna och jag har tömt upp en påse stjärnor och planerar på att svulla så som om min mage faktiskt inte hade problem.. Jag kommer att ångra det, det vet jag!
 
Var till vårdcentralen för någon vecka sedan med armen igen, det har fortfarande inte gått över men jag ville inte ha en till penicillinkur så jag ska försöka vänta ut det istället. Väl där så började den trefaldigt pensionerade läkaren att prata om min mage istället och nu ska jag äntligen få en remiss till att göra en full kameraundersökning av magen, lite läskigt men kanske det kan ge något.
Fick ett tips av min dietist att använda såna där babydroppar som man ger till sina nyfödda, det skulle tydligen hjälpa till att lugna magen. Har tagit 5 droppar om dagen nu ett tag och det känns som om smärtan försvinner snabbare, så jag hoppas det hjälper.
 
Har en kvart kvar innan tvdags så jag letar fram lite onödiga vetanden åt er :)
 
 
*Huden på en kvinna är i snitt tre grader kallare än en mans hud*
 
*Christian Bale's första batmankostym var så tight att han var nära att få ett nervöst sammanbrott, inte så mycket av dräkten utan av att berätta det för Chistopher Nolan*
 
*Leonardo Da Vinci brukade köpa fångade vilddjur på olika marknader bara för att kunna släppa dem fria*
 
*Bläcket till skrivmaskiner är sju gånger dyrare än den dyraste champagnen*
 
*Nicholas Cage övertalade Johnny Depp att följa sin dröm om att bli skådespelare*
 
*Du kan bli ett träd när du dör. Det finns nedbrytbara urnor som man kan välja att plantera ett frö i, fröet suger i sig näringen från din aska och ur det kommer ett träd att växa, det där med att krama ett träd kändes helt plötsligt väldigt fint*
 
*I originalhistorien så dödar Pinocchio Benjamin Syrsa och får Gepetto satt i fängelset, antar att Disney behövde piffa till den historien lite*
 
*Det finns en sport som kallas "Banzai skydiving" Det går ut på att du slänger ut din fallskärm ur planet och sedan hoppas du efter den*
 
* Van Gogh målade sin tavla "starry night" medan han var inlagd för mental ohälsa*
 
 

Ett sånt där onödigt inlägg :)

Har haft en mysig helg och vecka och nu ska såklart allt börja jäklas igen.
Vi börjar med ett spontanbesök upp till Övik från torsdag till fredag, Dennis stannade kvar och lanade med några av hans vänner och jag for hem till barna (katterna). På lördag kväll gjorde jag en jättegod asiatisk kycklinggryta det var så gott att jag glömde bort att göra ris till. 
 
Tim och Andreas kom hit på lördagkvällen och vi såg på en massa filmer och några MMA- fighter, och jag satt och tänkte för mig själv att jag sitter hellre i soffan med ett glas cola och ser på slagsmål med mina bästa killkompisar än att dricka rosévin och skvallra med ett gäng tjejer. Vet inte riktigt varifrån de tankarna kom men jag har tänkt lite då och då att det skulle vara kul med att ha fler tjejkompisar att umgås med och jag kommer säkert få fler kompisar men jag sitter hellre och pratar strunt med dem som är lika larviga som mig än att växa upp haha, och de enda som är lika tokiga som mig är just killar så varför ändra på något som får mig att må bra?
   De for hem vid 4 på natten och jag mer eller mindre dog lite, sov till 12!!! Var lagomt seg dagen efter haha.
 
På söndagen kom Dennis hem och vi såg på film och eftersom han hade ätit i Övik så grillade jag en pepparstek mycket gott! 
 
Och nu till idag (måndag) Vi for till Dennis skola och jag satt utanför, känner att armen börjar värka igen trots 2 penicillinkurer, och så börjar det göra jätteont när jag andas. Det är som att det tar stopp, som att revbenen trasslat ihop sig med varandra så att jag inte kan räta ut mig ordentligt och det gör jätteont, får andas med yttepyttesmå andetag.
 
Ska till vårdcentralen imorgon och jag ska fråga vad det är som händer när det känns så. Fick så i lördags med när jag var ensam hemma och jag blev riktigt rädd, det gjorde så ont och jag hade ingen hemma som kunde lugna mig. Därför var det så skönt att Tim o Andreas stannade så länge som de gjorde så hade jag sällskap ett tag iaf :).
 
Inte mycket jobb nu, bara två dagar. Det känns lite tråkigt men vad ska jag göra, men förhoppningsvis löser det sig med det snart :) 
 
BTW så fick jag sushi idag (eller fick och fick, jag fick nog betala den själv men ändå)!! Lite glädje :)

Is it human nature to fuck everything up??

Vissa dagar tappar jag tron på mänskligheten... Har suttit och försökt lugna ner mig, både gråtit och skrattat åt hur hemska människor kan vara mot varandra. Jag trodde inte jag skulle bli en av dem som sitter och skriver skit och klagar på internet, men just nu vet jag inte vad jag kan göra annat än att vädra min ilska och besvikelse här på min sida...
 
Det är människor som säger sig vara nära, väldigt nära och när de gör sådana saker att de gör allt som händer andra personer till att det ska handla om dem, så skäms jag så fruktansvärt... 
 
Det är inte er sak, det handlar inte om er. Visst känn er oförrättade och undanhållna, men i så fall prata med de andra om det ta upp det ni känner är ett problem, och kan ni inte göra det så är det ingen annans problem än ert! 
 
Det är sådana saker som kan förstöra allt, relationer till varandra kommer aldrig bli som förr och hur ska man kunna lita på den personen om den bara går runt och känner sig oförrättad för att den inte vet allt eller tar sig tid att ta reda på allt innan denne drar slutsatser...
 
Jag försöker skriva så fint jag kan, utan en jäkla massa svordomar och utan att nämna namn, och är det någon som läser detta som finns i min närhet, fråga inte, detta är bara ett sätt för mig att skriva av mig det jag känner just nu då att prata och försöka förklara tydligen inte fungerar.  Jag kommer inte nämna några namn, för känner man sig träffad, ja då är man säkert det också..
 
Att lämna denna stad bakom och börja på något nytt är något som känns väldigt frestande just nu, nya kontakter och vänner. Se vilka gamla som kommer finnas kvar, jag vet vilka två jag kan lita på alltid kommer att finnas kvar och de är alltid välkomna var jag än är.
 
Vissa skulle behöva vakna upp och inse att man inte alltid kan tassa omkring och se till att de är nöjda, att det kommer en tid i allas liv då man måste prioritera annat än sig själv. Och har man varit där själv då kan man för fan inte diktera hur någon annan ska ta sig igenom det. Du gör på ditt sätt jag gör på mitt!
 
 
Detta blev ett kryptiskt och gnälligt inlägg, men jag behövde skriva av mig. Skriver mycket för hand också (på papper) men jag kände att detta inlägg krävde att jag skrev av mig snabbt och jag är snabbare på tangenterna än med pennan.. Lämnar namn och svordomar till det jag kommer att skriva på papper.  Har i många år skrivit en "dagbok" där jag skriver privata tankar och sånt och om några år kan jag kanske gå tillbaka och läsa och tänka att detta kanske inte var så farligt och att som tur var löste sig allt, eller så är detta dagen då allt förstördes och inget någonsin kommer att bli som det en gång var, och i värsta fall blir det att det blir så infekterat att man måste välja sida, för tyvärr kan vissa inte tåla att man faktiskt kan tolerera alla andra även om inte de själv gör det.
 
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att de jag tänker på kan lämna sina egon utanför och bete sig som varma kännande vuxna människor, det är en liten skitgrej och om ni någonsin lyssnade på någon annan än er själv kanske det skulle vara lite mindre sura miner.. Just saying...
 
 
JA sådär nu har jag skrivit av mig för flera veckor framöver, tar någon illa upp, förlåt för det.
FYI (for your information) så har jag försökt tala med ************ i fråga men det har inte hjälp och då ville jag gnälla lite för ******** lär ändå inte förstå det handlar om dem ..Försöker förvirra lite med alla ******** haha
 
Nej lite mer avsnitt av den fantastiska serien queer as folk nu (ska skriva om den någon gång)
 
Ha det bra och för guds skull (eller någon annans) har ni ett problem? SPEAK OUT!