Nej, nej, nej

Det som inte får hända håller på att hända. Varje dag har jag hoppats att det aldrig skulle bli såhär. Jag hoppas verkligen jag har fel, jag skulle inte klara det. Ms mystiskt skrivande (ja det är jag det).
Kommer att försöka undvika att detta kommer att hända så mycket det bara går. Jag vill inte höra de orden, jag vill bara ha någon att prata med..... Åh vad sån här skit suger.... Skitmåndag!

Vårkänslor, eller har jag bara ätit något konstigt?

Inte mycket snö kvar nu, så himla skönt med värme. Har alltid varit en sån som hellre fryser än svettas, men nu tror jag faktiskt att jag har ändrat mig...
 
Mor och far åkte till fjällen i lördags så jag har hand om alla djur på gården, katter, hundar, fåglar och Dennisar. 
Lillskrutten Alfons har rymt, han är ju okastrerad fortfarande så han är väl och friar någonstans. Hatar verkligen när katterna försvinner sådär, blir alltid nojjig. När jag var mindre hade vi en katt som hette Baja-maja ( hon blev jämt smutsig därav namnet haha) hon var ute och vips så såg vi aldrig henne igen, den känslan får jag varje gång en katt inte kommer när jag ropar in dem på kvällen, och nu har Alfons varit borta iaf sen i fredag och jag vill bara att lillkillen ska komma hem.
 
Vi har slängt ut den gamla soffan vi hade och har fått en annan av Camilla, den tar upp nästan hela vardagsrummet så det är ytterst få saker som får plats, måste ta och rensa lite kanske^^.
 
I fredags var det sista dagen på LVD för mig, hoppas verkligen jag får komma dit någon fler gång, riktigt trevliga människor och man kände sig verkligen uppskattad. Är lite nervös för imorgon, ska in med cv och prova lyckan (hoppas hoppas). Vill inte sitta hemma bara och vänta på bättre tider, jag vill göra nytta och känna att jag är behövd och önskad, nåja allt löser sig!
 
Och nu till veckans klagomål ^^. Har så fruktansvärt ont i magen, har haft det sedan igår, åt en lätt frukost och sedan fick jag ett sug i magen som bara gjorde ondare och ondare, det spelade ingen roll ifall jag åt eller inte. När jag skulle sova så låga jag bara och vända på mig. Vaknade runt 6 imorse och hade lika ont, har småätit hela dagen men ingen skillnad, ingen medicin eller hokus pokus-dryck har hjälpt alls, så ska väl krypa bakom soffan och självdö... Men först måste jag gå ut med hundarna...
 
 
Lite onödiga faktan nu då!
 
* Det är möjligt att vinna ett parti monopol på bara 21 sekunder*
 
*Charlie Sheen var vaken i 48 timmar för att få en "onykter" look i en film, så alkoholen och knarket räckte inte?*
 
*Vindpusten du känner när du går in i en butik är till för att hålla insekter borta*
 
*Kvinnor talar i ett högre tonläge när de talar med någon de tycker är attraktiv*
 
*Sean Connery gjorde sin kampsportslärare så arg att han bröt Sean's handled när han tränades för rollen som Bond i "never say never again", vem var Sean's tränare? Jo ingen mindre än Steven Seagal*
 
*När en deltagare har åkt ur "hells kitchen" så får de träffa en psykolog för att utvärderas och kollas så att de inte har självmords/självskadetankar*
 
*99% av alla människor i Estland har blå ögon*
 

tisdag

Nu var det sådär längesen igen, men vad ska jag säga finns inte så mycket nytt att berätta. Har börjat jobba på LVD (lastvagnsdelar) och ska jobba där i tre veckor istället för min bror. Jättekul jobb med jättetrevliga människor, min uppgift är att köra ut varor till kunderna med den lilla LVD-bussen. Det kändes i början som att köra ett tåg, då ja bara kör min lilla hyundai, men nu är det riktigt roligt! 
Det är väldigt intressant att vara nästan den enda tjejen, fördelen är ju att när  de vet att det är jag som kommer med grejer så får jag bärhjälp på många ställen, de bär varorna och jag bär ansvaret :)
 
Magen håller på som den gör, den är riktigt hemsk nu när jag kliver upp halv 6 på morgonen, kan inte äta en normal frukost så tidigt så det blir ett glas med juice eller mjölk sen så får jag klara mig på det tills det blir lunch. 
 
Mitt röda hår "blöder" fortfarande, det ser ut som någon dött i duschen varje gång jag tvättar håret, topparna är rosa/bruna och botten är illröd + blond/vit utväxt = fett nice!
 
Har fått problem med fötterna, så kallad hallux valgus (dvs inböjd stortå) mamma har köpt några slags gelegrejer som man ska ha mellan stor- och pektån för att förhindra att den böjer sig och jag känner hur tån försöker att pressa sig emot gelegrejen. Kan hända att det fungerar.
 
Nej det var allt från mig, nu ska jag sova så jag kan vakna utvilad imorgon haha... Eller inte!!