Hopplös

Har ni någon gång känt er helt värdelös bortglömd och ouppskattad? Well, sälla er till resten av oss..
Just nu har jag nått botten, kanske inte på hela poolen men i alla fall botten på plaskdammen,  det är så det känns.
 
Penicillinkurerna tar all min ork, mitt immunsystem är inte alls vad det borde vara tack vare det och det känns som att ingen i världen tror på mig att man kan må så dåligt av en sketen liten penicillinkur som jag just nu mår.
 
Min explosiva huvudvärk har kommit tillbaka som den gör varje januari till maj-period och tack vare den så måste jag kisa när jag skriver detta för jag ser nästan inte texten och bokstäver faller bort, så det blir att korrekturläsa allt några extra gånger för jag tycker inte alls om stavfel i texter även om jag säkert shälv gör dem ibland. Men just folk som skriver som krattor med vilje för att det ska se ja jag vet inte "spontant"?? "ungdomligt" ut?? Meh det tycker jag bara är löjligt.. Se.. Nu börjar jag med klagandet igen, när jag inte mår speciellt bra är det den enda av mina superförmågor som inte försvinner, det är snarare så att det är den förmågan som suger krafterna ur de andra.. Grammatikfel däremot bryr jag mig inte så mycket om då jag vet att jag håller på med det hela tiden, men felstavningar ger mig obehagliga rysningar...
 
Tycker det är rätt kul att blogga här på blogg.se, dock måste jag försöka fixa den jäkla headern någon gång så sidan blir lite personlig, men det är en huvudvärk (HAHAHAHA) för någon annan dag...
 
Blev faster idag, för andra gången :) Denna gång var det min andra bror (eftersom först var det min första bror, herregud min logik är på topp idag) vi säger kort och gott att det var Patrik och Elin som fick barn denna gång och jag är jätteglad för det, en liten illbatting till pojk blev det. Har sagt till Elin hela tiden att jag tror att det blir en pojke och se på sjutton!! Jag borde bli spådam!  
 
Nej jag ska återgå till mitt tysta lidande, eller kanske jag ska skrika lite så blir det inte lika tyst... Jag ska bara gå och lägga mig, min humor är så dålig att jag skäms, men så kan det gå.
 
Ha den äran och godnatt!
 
 
 

Snödag bloody snödag!

Såfort det börjar ösa ner snö ute  så börjar  jag nynna på julsånger, jag kommer på mig själv med att nästan börja plocka fram allt pynt igen. Men jag tycker faktiskt det får vara bra med snö snart, vill ha sommar och varmt och ljusa nätter. Men mest av allt vill jag att den nya penicillinkuren ska fungera så jag blir normal igen och kan sova på vänster sida. Så fort armen pressas mot kroppen gör det så fruktansvärt ont och om jag händelsevis råkar ha somnat och armen pressas emot så vaknar jag såklart.
 
Så just nu sover jag inte så bra eftersom jag inte kan ligga bekvämt alls, har en jätterolig huvudvärk, fullt med sår i munnen av förra penicillinkuren och en mage som skulle behöva lite uppmuntran (och nej choklad verkar inte hjälpa, bara resten av mig blir glad av choklad).
 
Otroligt nog är det varmt inomhus, annars brukar det ta flera timmar att komma upp till 20 grader men nu blir det varmt på en gång. Tackar det milda vädret så mycket!
 
Skulle behöva städa och bära in ved, saker som jag i normala fall tycker är ganska kul, men just nu när jag mår som en möglig morot så är det ingenting som är kul. Jag vill inte gå ut, orkar inte träffa någon som pratar med stora bokstäver (eller några bokstäver alls för den delen) Dennis är illa ut för mig, jag ska bara kramas och kräva kärlek.. Tycker så synd om honom som måste bete sig som en pojkvän lite då och då haha!
 
Det verkar som att snöandet har gett med sig lite så jag kanske ska ta och ta på mig något annat än pyjamas och tjocksockar och kanske gå ut och se mig omkring, gå den långa promenaden ner till mamma och pappa haha.
 
Ska för en gångs skull lägga in lite roliga och onödiga faktan som jag så länge har lovat :)
 
 
*Leo Fender, mannen som tillverkade Fender-gitarren kunde inte alls spela gitarr*
 
*Föräldrar i Kina kan stämma sina barn ifall bernen inte besöker dem tillräckligt ofta*
 
 
*En bävers läppar sitter bakom tänderna. Varför? Jo för att den ska kunna bita fast i pinnar coh stockar och dra med dem till dammen utan att drunkna*
 
*Att titta på skräckfilm kan bränna kalorier, du kan bränna bort vad som motsvarar en chokladkaka*
 
*Det finns ett kaffeställe i South Dakota där alla betalar för nästa persons beställning*
 
*Michael Jackson försökte köpa Marvel Comics för att han ville spela spindelmannen (personligen är jag rätt glad att de tackade nej till honom)*
 
* Ända fram till år 1850 fanns det inte höger- eller vänsterskor, de var båda identiska, så på den tiden var det ganska jobbigt och till och med smärtsamt att gå in ett par skor*
 
*En bedragare sålde golden gate-bron två gånger i veckan till turister, George Parker som han hette sålde även Madison Square garden, frihetsgudinnan och the metropolitan museum*
 
*Djur har också dialekter*
 

Fredagsmys i vanlig ordning, och mystisk paj...

Det är dags för fredagsmys, och jag ligger i soffan och dör!
Det är dags för fredagsmys, och det är nog det sista jag gör!!!
 
Var till affären och köpte lite livsnödvändiga saker (såsom ingredienser till chokladbollar). Knådade ihop en suverän deg/smet/jätteboll? Kunde ju inte låta bli att smaka, ni vet det är ju kockens skyldighet att se till att det smakar bra, det vet väl jag ^^.. Det smakade ypperligt och några små fjuttiga minuter senare ligger jag dubbelvikt i soffan och vill aldrig mer se en chokladboll!! Så går det när man är för snål för att köpa laktosfritt smör när det vanliga är billigare...
 
Älskling står i köket och för en stund sedan så svor han över att pajdegen inte var särskilt lätt att kavla ut, nu skär han upp pajen hör jag och det ska bli kul att sätta tänderna i denna paj med bland annat kyckling, bacon och en god tomatkräm nom nom..
 
Dags att avsluta här och påbörja middagen istället :) Snart dags för gladiatorerna vettu ^^

Penicillin, huvudvärk och Hawaii 5.0

Inne på andra dagen med penicillin nu och min mage är inte alls vän med mig. Har ett konstant molande som går över i kramp lite då och då. Och uppe på det så har jag tappat matlusten helt, allt smakar konstigt på något vis och  då jag inte känt någon hunger så har jag tvingat i mig något ätbart.. Så idag har jag bara fått i mig två koppar te, ett pack surimisticks, en halv påse chips (fördelat över hela dagen), massa vatten för jag känner mig sjukt uttorkad och en hyffsad mängd hemgjort knäckebröd.. Vill ju ta penicillinet med mat/fil som jag gjort förut men så ska jag tydligen inte göra. Så jag får väl härda ut den här kuren..
 
Funderar även om medicinen ger mig huvudvärk, för sådan här konstig huvudvärk kan jag inte påminna mig själv att jag har haft! Hmm mysko...
 
Hittade en av Alfons leksaker på ett udda ställe idag igen, denna gång var det i diskhon i köket. Vad ska han hitta på härnäst?
 
Seriestreamar Hawaii 5.0 just nu, trodde verkligen inte att jag skulle gilla den serien men karaktärerna liksom fastnar och man börjar älska dem lite haha..
 
Nu ska jag tvinga i mig lite glass för att det kanske behövs någonstans och så får jag hoppas att aptiten kommer tillbaka imorgon då vi blir bjudna på mat av mamma, rotmos och fläskkorv <3 
 
Bye bye!

Headerproblem, dagens I-landsproblem!

Sitter och försöker för första gången att fixa en egen header, något som jag inte orkat göra med någon annan blogg (för utom på bloggplatsen då det bara var att ladda upp en bild och man behövde inte hålla på med koderna) menmen nu sitter jag och försöker få till den här skiten! Finns det någon vänlig själ som kan detta så mottages hjälpen hjärtligt!!! Den så kallade hjälpen på blogg.se ser inte likadan ut som koderna på den riktiga sidan, så jag är lite förvirrad...
 
Var till doktorn idag för min smärtande armhåla och jag fick penicillin. Doktorn ville ge mig penicilllin som jag inte tålde men som tur är så hade jag skrivit upp namnen på dem så jag fick ett kåvepenin-liknande penicillin istället (avepenin). 
 
Blir inget jobb på hela januari och det känns väl sådär, jag skulle verkligen vilja ha något att göra på dagarna och när pengarna börjar tryta så blir det inte så trevligt heller..Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har några böcker jag kan läsa/ äta upp om det skulle behövas men mina drömmar om att snart kunna flytta till något eget verkar fladdra iväg längre bort..
 
Har tappat orken lite de senaste dagarna kan mycket väl bero på att jag är förkyld, det kan också bero på jobbsituationen, jag gillar inte alls att inte ha kontroll och veta när nästa lönecheck ska komma. Eller ja.. Jag gillar inte att inte ha kontroll över huvud taget, jag vill gärna veta vad som ska hända för att kunna förutse typ ALLT.. Nåja ibland kan man inte få som man vill, det är bara att sätta sig coh meditera en stund och försöka lugna nerverna, det löser sig alltid!!
 
Ha det bra, och inom kort kommer de onödiga faktabubblorna tillbaka, jag måste bara hita orken först :)

Ny header kanske :)


Inte alls okej!

Min mage gör uppror, så fort jag får i mig lite mat får jag världens kramp, och det spelar ingen roll hur mycket/lite jag äter.. Nåja det kanske hör till förkylningen, min mage mår ju som sagt ännu sämre om resten av mig är sjuk..
 
Väckte mig själv i natt utav att jag tokhostade, och för att inte väcka Dennis så höll jag för munnen och försökte hålla andan medan jag famlade ut mot toaletten, resultatet blev att hostandet blev ännu värre och jag trodde en sekund att jag kanske skulle kvävas. Men som tur är så avtog det efter en stund och kvar var en kittlande känsla i halsen (en sån där som triggar igång det dumma hostandet) och en väldigt öm hals.. En slurk cocillana senare låg jag i sängen och fick sova cirka tre timmar till innan Dennis bestämde sig för att kliva upp. Då var det lönlöst att försöka sova mer, men jag tjurade på och låg kvar i sängen tills han for och tillslut klev jag upp och tände en brasa i pannan.
 
Började dagen med en kopp te som lugnade magen lite innan jag vågade mig på något som man faktiskt behöver tugga för att få i sig.. Sitter och ser på Hawaii 5.0, tänkte att jag äntligen ska se om det är någon bra serie, och visst än så länge är den helt okej..
 
Har ingen ork att lägga upp onödiga fakta idag heller då min energi helt och hållet går till att hålla mig upprätt, ska åka till Elin idag som fyller år (ifall jag känner mig piggare sen). Får kanske ha munskydd, jag vill ju inte smitta ned dem med något nu när snart lillen/lillan kommer.
 
 
Meh, ska gå ner till mamma och få lite sjuksympati och sedan ska jag rycka upp mig och bära in ved (bara för att man är sjuk betyder det inte att man är  helt oduglig)!
 
Goddag och god natt!!

Hur blond ska jag bli? Eller kanske rött, svart, gult, grönt???

 
Hur blond vågar jag bli egentligen? Är en bit på vägen men har ändå rätt mycket brunt som fortfarande ska bort, och sedan ska jag bara vara blond eller kommer ajg att slänga in rött i det hela. När jag har ledsnat på rött, hur lång tid kommer det inte ta då att bli normalt blond igen?? Så mycket planering för lite färg...

Testar ytterligare en ny blogg!

Välkommen till den nya bloggen! Kanske denna är "den rätta". Denna verkar vara lätt och väldigt clean så jag misstänker att inläggen på bloggplatsen kan bli färre. Hoppas dock att några av mina gamla läsare fortsätter att läsa här med. 
 
Kommer jag att skriva om något annat i denna blogg? Kanske, kanske inte, det blir nog mycket mat, mage, fritid, jobb, djur och andra konstigheter här. Kommer fortsätta med  den "onödiga fakta- delen" dock inte just idag. 
 
Vad har jag haft för mig idag då? Min bror Patrik och hans tjej Elin kidnappade iväg mig på en lite utflykt till Birsta och sedan kom jag hem, vi upptäckte att det inte var skinkschnitzel jag hade tagit upp ur frysen utan att det var en kycklingfilé. Dennis kusin Christoffer kom hit och ska vara vår inneboende lite då och då, och just idag blev det då lite pusslande med maten, jag och Dennis år rester och Christoffer fick den fina nygrillade kycklingfilén. Avundsjuk, jag?? Nehej då :)
 
Tänk att jag är den enda i huset som sitter vaken nu, både Christoffer och Dennis gick och lade sig vid 10 tiden. De har ju skola och körkortstjoffs imorgon så de måste ju vara pigga och alerta, men jag som sitter hemma och hoppas på arbete kan nog kosta på mig att sitta uppe till 12 i alla fall haha!
 
Ska försöka hitta någon app till denna blogg nu då jag äntligen har en mobil som man kan göra annat på än att hoppas att den lever. Kanske man kan koppla  den till facebook med, hmm så mycket att göra :)
 
Nej nu ska jag och de fyra katterna ta och göra en räd igenom kyl och skafferi i jakt på mat och sedan ska jag nog sova och se när jag behagar vakna imorgon!
 
Godnatt och ha de bra!