Merry Can

Blev en liten spontan utgång igår, Johanna och hennes vän Christina kom förbi och fortsatte med förpartyt. De skulle komma vid sju men de kom inte fram förrän vid nio haha muppar. Vips efter tequila och annat gott så skulle vi med på krogen. Dennis kusin Robin fick vara lite skjuts och han följde med in. Mysko att ingen av vakterna i dörren tog leg, eller ja det var en liten flottig kille som lukta pizza som stod där och såg mer ut som att han släppte in dem han tyckte passade, så kanske inte så konstigt.

Hade benhinneinflammation redan innan jag kom till krogen och nu är det i det närmaste brutalt! Fuck va hemskt ont det gör! Men så kul vi hade och dansade som tok, kom hem och hade nästan inget smink kvar i ansiktet, fy satan vad varmt det var.
Hem och öronen ringer, fötterna värker huvudet bultar. I med massa vatten, ta en dusch, huvudvärkstablett och sedan sova. Sen så vaknar man 7 och är tipp topp! Så jäkla skönt att inte bli bakfull!

Nej nu ska jag plocka undan lite flaskor och skit, luktar alkis i lägenheten för Dennis ställde fram sina "specialdrinkar" som ingen rörde för det var typ bara sprit haha..

Nåväl kul att få komma ut lite och leka av sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback